eHam.net - Amateur Radio (Ham Radio) Community

Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net


eHam.net Classifieds Detail


[Classifieds Home]   [Search]   [Help]  


Date Posted by Category User IP

2017-03-06 (UTC)

WT4E

HF Radios

mobile-107-77-233-151.mobile.att.net

kenwood TS2000 HF

I have a Kenwood TS2000 I have had for years, it has worked flawlessly. All bands, all modes, Sky Command, Cross band I have done it all with this radio. A fuse blew on the driver and I replaced and started working again no problems, so thought it was a fluke, there was no lighting, no power surge because it was on when it did this. But occasionally it will shutoff when you key the Microphone but immediately come back on and work ok no more problems, but it just does it. It doesn't continue it does it once every so often, so I don't have the patience or time to repair, but I do question a thermistor on the driver. I have moved on to another rig so maybe easy fix for someone that wants to take the time, will sell for $600 plus shipping.

Email: **Please Login To send an email** Email this to a friend!
Previous: SOLD - Chameleon Antennas - CHA TD LITE    More Recent: WTB: Flex-6300 - Found, Tnx Ed