Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

donate to eham
   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problems with being "signed in" to eham  (Read 195 times)
N7BMW
Member

Posts: 208




Ignore
« on: February 14, 2018, 06:59:17 AM »

I am having a weird problem with eham.  Going to eham from my browser it tells me I am not signed in.  I sign in and it still tells me I am not signed in.

If I go to forums I do not get the new flag for any of the individual forums.  I know - I am not signed in.  However, if I select a specific forum it shows me as signed in and shows me the new flag on specific topics.  So to follow topics I must select each individual forum to see if there are new entries.

I tried deleting eham cookies - no luck.  I tried deleting all cookies and still no luck.  Browser is Firefox and it is current.  Eham works as it should on Chrome but I prefer Firefox.

Has anyone else experienced this?  What is the cure?

PS.  I just cleared cache and it is still misbehaving.
« Last Edit: February 14, 2018, 07:04:39 AM by N7BMW » Logged
N2MG
Administrator

Posts: 10083



« Reply #1 on: February 14, 2018, 07:09:53 AM »

If it works on one browser and not another it's a browser issue.

Try not only deleting cookies, but browser history (cache, temp files)

Hope that helps.

Mike N2MG
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!