Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: how can i chenge vx-7r eurup ver to usa ver  (Read 1344 times)
4Z7GBA
Member

Posts: 13




Ignore
« on: September 23, 2007, 11:15:02 AM »

i bay vx-7r in israel
and i what to make it like in usa version

i have the program kit
but i dont know what to do

i open the vx-7r and look for the jampers
but i dident see any


how do i do it ??



you wellcome to the ham radio israeli forum

http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=1023
Logged
K0BG
Member

Posts: 9839


WWW

Ignore
« Reply #1 on: September 23, 2007, 03:11:05 PM »

Here is the only place I know where to look. It is in German.

http://www.mods.dk/view.php?ArticleId=3209

Alan, KØBG
www.k0bg.com
Logged

4Z7GBA
Member

Posts: 13




Ignore
« Reply #2 on: September 23, 2007, 11:33:19 PM »

when i buy this vx-7r a frend
make it like the usa version
but he didnt open it
he use only a program

how did he do it ?
and what program did he use ?

he wont tell me
Logged
N3OX
Member

Posts: 8852


WWW

Ignore
« Reply #3 on: September 24, 2007, 06:52:16 AM »

"he wont tell me"

Nice friend!  

Logged

73,
Dan
http://www.n3ox.net

Monkey/silicon cyborg, beeping at rocks since 1995.
4Z7GBA
Member

Posts: 13




Ignore
« Reply #4 on: September 24, 2007, 08:23:22 AM »

i didnt call him to ask
becose he dosnt talk with me now



any way
how can i do it with no open the vx7r
Logged
KE3WD
Member

Posts: 5694




Ignore
« Reply #5 on: September 24, 2007, 08:42:17 AM »

There is a Yahoo group dedicated to the
VX-7R.  

Very likely the forum there could help you out:


http://groups.yahoo.com/group/VX-7R/


KE3WD
Logged
4Z7GBA
Member

Posts: 13




Ignore
« Reply #6 on: September 24, 2007, 09:33:17 AM »

the anser
well i chek for the net for an anser
and i get it in another program named "yaesu commander"
in the program there is an opshion to do that
in one click

the yaesu commander is ver 1.3.4

and it work with the yaesu programer cable
Logged
4Z7GBA
Member

Posts: 13




Ignore
« Reply #7 on: September 24, 2007, 09:34:20 AM »

i forgat

thenk you all for your help
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!