Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: DigiPan  (Read 476 times)
VE9FP
Member

Posts: 3




Ignore
« on: September 19, 2007, 05:10:44 AM »

I am using DigiPan and Tigertronics SL-1 USB interface.The system works ok except that I used to see the signal on the waterfall in yellow color and now it is blue . This is the same clolor as the waterfall and is hard to see . How can I correct this?
Logged
VE9FP
Member

Posts: 3




Ignore
« Reply #1 on: September 19, 2007, 01:07:53 PM »

I am on PSK 31 mode using Digipan software and Tigertronics SL1+ USB interface. In the past I received the signals on the waterfall in Yellow color. It is now green which is practically the same color as the waterfall background. I cannot see the signals very well. I do not not why this happended and I would like to know what to do to get the yellow color again
VE9FP
Email: ve9fp@rogers.com
Logged
KE4DRN
Member

Posts: 3721




Ignore
« Reply #2 on: September 19, 2007, 02:45:25 PM »

hi Francis,

Select configure from the toolbar,
then select colors.

You can reset to default or any color you like.

73 james
Logged
WI7B
Member

Posts: 53


WWW

Ignore
« Reply #3 on: November 29, 2007, 02:53:04 PM »


In general, if you have not changed the color settings, the change in color is a reflection of singal strength that Digipan receives.

Have you adjusted you line-in signal levels? Your antenna, or the rig's audio output levels?

73,

---* Ken
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!