Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ft-1000mp  (Read 379 times)
W8NIC
Member

Posts: 26




Ignore
« on: January 18, 2011, 05:05:36 PM »

is there anyone out there that know a lot about this radio? i can't get it to modulate. when keying on phone, the transmit light will light up but no audio comes out of the radio. mic gain at 12 o'clock. mic im using is off an ft 847 amd 1000mp mk5.
please help me.

thanks
larry ks8m
Logged
WX7G
Member

Posts: 5977




Ignore
« Reply #1 on: January 18, 2011, 05:16:40 PM »

Either the radio is broken or the microphone is broken. To troubleshoot this you will need another radio to test the microphone or another microphone to test the radio.
Logged
WA3SKN
Member

Posts: 5457




Ignore
« Reply #2 on: January 19, 2011, 12:50:28 PM »

Try pushing the aux mic button (the one on the microphone's shell) one time.  It appears to be a "toggle" type switch that can go between "transmit" and "standby" modes.  Then the normal PTT and LOCK buttons should control operation.
Otherwise you will need to break out a VOM and start trouble shooting.
73s.

-Mike.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!