Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Yaesu 800SA won't turn  (Read 728 times)
N5TEN
Member

Posts: 54




Ignore
« on: October 31, 2012, 06:10:23 PM »

I have a three month old Yaesu 800SA rotor up on the tower that suddenly won't turn. My antenna spun on the mast and I went up and straightened it out. I turned the rotor to go up a second time to put some washers in the U clamps and when I got back into the shack, my rotor wouldn't turn. I've checked everything...all the connections and wires. All is good there. The controller lights up and is connected, but when I push the buttons, the needle won't turn and the rotor is motionless.

Ideas? Could it be the brake stuck? I've never owned one of these before and I'm not familiar with them having any problems with that. I really....really don't want to pull the rotor from the top of the tower and send it and the controller to Yaesu. Uggh. That would suck.

Is there anything I can try on the tower or in the shack to test or troubleshoot?

Thanks
Logged
N5TEN
Member

Posts: 54




Ignore
« Reply #1 on: October 31, 2012, 08:22:55 PM »

I fixed it. Not sure what I did, but it works now. Happy about that. Smiley
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!