eHam

eHam Forums => Site Talk => Topic started by: W8JI on October 25, 2012, 10:07:09 AM



Title: Post within last 120 seconds
Post by: W8JI on October 25, 2012, 10:07:09 AM
The "last post from your IP within last 120 seconds" is annoying.  :)

When it comes up, I go back and wait. Then I click the post again. Then it says "duplicate post you already posted this". Then I check and it does not appear, so apparently I did not really post it even though eHam thinks I did.

So I just give up.


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: K4FMH on October 25, 2012, 10:56:19 AM
Tom,

I had the same thing happen yesterday....don't understand...since the post never occurred.

Frank
K4FMH


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: N2MG on October 26, 2012, 10:43:45 AM
test


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: N2MG on October 26, 2012, 10:43:53 AM
test


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: WA2ROK on October 26, 2012, 10:44:25 AM
test


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: N2MG on October 26, 2012, 10:48:59 AM
Yup, I just verified that's a bug.

Changed the timeout for subsequent posts to 15 seconds which should be a decent workaround.

Will make a note of the issue.

Mike N2MG

edit: changed timeout to 15sec from 20sec


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: AC5UP on October 26, 2012, 10:51:04 AM
tset


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: N2MG on October 26, 2012, 10:53:49 AM
One could also make a small tweak to the original post if one were so inclined... again, as a workaround.


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: W8JI on October 26, 2012, 12:06:40 PM
One could also make a small tweak to the original post if one were so inclined... again, as a workaround.

No,  that doesn't work.

The problem is eHam thinks you made a post somewhere within the last 120 seconds. Even if it is a different post, doesn't matter.  It stops your entirely new post.

Then, when you wait on the back window, and try to repost after 2 minutes, it says "you already made a post and this is a duplicate". This happens even if I make a whole new post in the clicked "back" window.

A shorter timer might work, because that would stop the initial freeze.

It looks like Mike sees the issue and has changed something. :)

 



Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: W8JI on October 26, 2012, 12:07:05 PM
test


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: W8JI on October 26, 2012, 12:07:42 PM
test


It is cured now, thanks Mike.'


Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: N2MG on October 26, 2012, 12:26:38 PM
Quote
This happens even if I make a whole new post in the clicked "back" window.

Oof, that really stinks!



Title: RE: Post within last 120 seconds
Post by: NK7Z on October 27, 2012, 06:37:40 AM
Yup, I just verified that's a bug.

Changed the timeout for subsequent posts to 15 seconds which should be a decent workaround.

Will make a note of the issue.

Mike N2MG

edit: changed timeout to 15sec from 20sec

THANK YOU!