Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: RIGtalk, Yaseu FT100D and Ham Radio Deluxe  (Read 568 times)
N8DV
Member

Posts: 60




Ignore
« on: October 29, 2008, 05:45:40 AM »

I have installed all the drivers for RIGtalk. HRD doesn't see the interface. Windows has assigned it com port 8, so windows sees the interface. I tried changing the com port setting in HRD, there doesn't seem to be any setting in the HRD menu under "comms" or "comport tx". I am using a SignaLink USB interface on com port 3 and that is working fine. I have submitted this question on the HRD forum to see if I can get any help.
Any suggestions to get this thing working? Thanks.
Logged
N8DV
Member

Posts: 60




Ignore
« Reply #1 on: November 01, 2008, 05:19:43 PM »

I found the answer in a Eureka! moment.
Before starting Ham Radio Deluxe, I unplugged the SignaLink from the usb port. Started HRD and plugged the interface back in. Presto! rig controll.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!