Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Icom CS-T90A won't write to IC-E90  (Read 2969 times)
GW0DIV
Member

Posts: 122




Ignore
« on: October 28, 2010, 01:48:46 PM »

I'm trying to fill up the memories on my IC-E90 using CS-T90A, I can read from the radio and edit the memories, but can't write the new data to the radio. I get a "no answer from transceiver" message. Funny thing is it all worked OK when I first used it ages ago when I first used it, but now same software, 2 different leads and 3 computers all give the same result. Has anyone else had this? I could probably do with a copy of the manual or some setting ideas for the com ports. Perhaps I just need a memory upgrade of my own!!

Rhys
GW0DIV
Logged
GW0DIV
Member

Posts: 122




Ignore
« Reply #1 on: December 08, 2010, 10:17:10 AM »

Sorted it!! I was puting the radio into cloning mode, for once it was R'ing the FM that caused the problem!!

Rhys

GW0DIV
Logged
DM7CI
Member

Posts: 7




Ignore
« Reply #2 on: January 10, 2014, 04:10:03 AM »

Hello Rhys,

I have the same problem, trying to programm my ic-e90. Could you describe more in depth how you solved it?

73 dm7ci
Logged
BG4LA
Member

Posts: 1




Ignore
« Reply #3 on: March 12, 2014, 08:02:03 AM »

do u check ur cable?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!