Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: EHAM SPEED DOWN?  (Read 4695 times)
K7KBN
Member

Posts: 2801




Ignore
« on: October 03, 2011, 04:46:52 PM »

The forum seems to be taking 2-3 times as long to load pages as before this past weekend.  Other websites load normally, but eHam seems very slow.

Anybody else note this?
Logged

73
Pat K7KBN
CWO4 USNR Ret.
WW3QB
Member

Posts: 696




Ignore
« Reply #1 on: October 03, 2011, 05:40:00 PM »

eHam has become very slow, almost unusable. All other web sites I access are good.
Logged
K9IUQ
Member

Posts: 1745




Ignore
« Reply #2 on: October 03, 2011, 06:57:16 PM »

eHam has become very slow, almost unusable. All other web sites I access are good.

Hardly unusable, that is a bit of a stretch. It has been very   s  l  o w   lately.

Stan K9IUQ
Logged
KR4BD
Member

Posts: 221




Ignore
« Reply #3 on: October 03, 2011, 08:09:58 PM »

I agree.  Much slower here, too.
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 386


WWW
« Reply #4 on: October 03, 2011, 09:14:29 PM »

The forum seems to be taking 2-3 times as long to load pages as before this past weekend.  Other websites load normally, but eHam seems very slow.

The last day or so (maybe longer) but I know for sure today we have been having some network issues that we thought had been fixed with a replaced cable but they came back again several more times so I do not think the real trouble was originally tracked down.  Things seem better now - as I look at the traffic graphs and also move around the site.

Logged

George
K5TR
HS0ZJU
Member

Posts: 163




Ignore
« Reply #5 on: October 03, 2011, 11:10:59 PM »

eHam has become very slow, almost unusable. All other web sites I access are good.

Hardly unusable, that is a bit of a stretch. It has been very   s  l  o w   lately.

Stan K9IUQ


I have to say unusable is the correct statement.  I am on a 10mb down. It took me almost 10 minutes to reply to this post.  I can load qrz in seconds and most websites in seconds....
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 386


WWW
« Reply #6 on: October 04, 2011, 12:25:17 AM »

I have to say unusable is the correct statement.  I am on a 10mb down. It took me almost 10 minutes to reply to this post.  I can load qrz in seconds and most websites in seconds....

mmmmm... I have been loading pages on the site the last few hours and I have
not been seeing it be slow here in Texas.
Logged

George
K5TR
HS0ZJU
Member

Posts: 163




Ignore
« Reply #7 on: October 04, 2011, 02:20:03 AM »

Now working normaly  Smiley. I am outside the states but have a good isp....Hope you found the issue and its not intermitent.
« Last Edit: October 04, 2011, 02:23:00 AM by HS0ZJU » Logged
K5TR
Administrator

Posts: 386


WWW
« Reply #8 on: October 04, 2011, 02:27:19 AM »

Now working normaly  Smiley. I am outside the states but have a good isp....Hope you found the issue and its not intermitent.

Great - I do think I understand what some users were seeing and that issue
has been corrected.  I am sorry for the trouble - but we were not seeing it on
our browser/OS systems here.

Thanks
Logged

George
K5TR
VA2FSQ
Member

Posts: 511




Ignore
« Reply #9 on: October 04, 2011, 06:50:40 AM »

It seems that the site was stuck at www.ehams.net/ads....
All is well this morning
Logged

VA2FSQ
K7KBN
Member

Posts: 2801




Ignore
« Reply #10 on: October 04, 2011, 08:30:30 AM »

OH yeah!  Whatever the trouble was, it's apparently been fixed well.

Thanks to all involved!
Logged

73
Pat K7KBN
CWO4 USNR Ret.
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!