Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: HRD Upload to LoTW Failure  (Read 1518 times)
N0IP
Member

Posts: 2




Ignore
« on: November 05, 2011, 07:49:35 PM »

I click "Upload" and it appears to complete successfully (the status bar fills up and it lets me click "Finished") but nothing appears on LoTW even after a few hours (nor is there any record there of a file uploaded).

I'm using HRD v5.0 build 2893 and TQSL v1.3. I've double-checked username, password, and private password. I have also verified that my firewall allows HRD to reach the Internet.

Has anybody else had this problem?
Logged
N0IP
Member

Posts: 2




Ignore
« Reply #1 on: November 06, 2011, 01:05:22 AM »

Never mind! I just checked and it DID go in. It just took a few more hours.

Sorry.
Logged
AE4RV
Member

Posts: 963


WWW

Ignore
« Reply #2 on: November 06, 2011, 06:20:03 AM »

I'm getting a "too many users" error at the moment. I hope they sort it out soon...
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!