Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: Prev 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Different results in Win7 vs. Linux for same OpenOffice spreadsheet file  (Read 5004 times)
W0BTU
Member

Posts: 1564


WWW

Ignore
« Reply #15 on: May 30, 2012, 08:31:06 PM »

"Maybe it has something to do with that it was originally an Excel .xls file, and I converted it to .odt"

There is your problem.

Could be part of it; but I think that KF6QEX, Dimitri solved it above. Did you read what he found, and would that problem have 'gone away' if it was originally an .odt file?
Logged

KF6QEX
Member

Posts: 590




Ignore
« Reply #16 on: May 31, 2012, 01:39:38 AM »

Quote
Could be part of it;
Here is a silly question: Are you having the NAME? issue even when you open the file on your local machine or only when you download it like the rest of us ?
As of right now I am convinced that the act of opening the .ods file and doing a Save As in "My Documents" folder  and reloading it is what fixes it
 
I tried giving the ^2 "room to breathe" as Tor N4OGW suggested  but once saved, spaces or not it functions properly.
Logged
W0BTU
Member

Posts: 1564


WWW

Ignore
« Reply #17 on: May 31, 2012, 07:42:18 AM »

I just downloaded it from my site every time. And like I said in the PM, downloading it from your site after you added a space before and after the " ^2 " and copying each formula to a second cell fixes it.
Logged

Pages: Prev 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!