Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: New message notification  (Read 4705 times)
LA9XSA
Member

Posts: 376




Ignore
« on: August 28, 2012, 08:37:25 AM »

Hi,
Both me and other users have remarked that it could perhaps have been a bit more noticeable when you get a new message in your inbox. The little [1] is hard to spot for some.
This of course must be balanced against being too intrusive - I imagine there would be much rage if you used the HTML BLINK tag for example.  Grin
Logged
KC0KEK
Member

Posts: 144




Ignore
« Reply #1 on: September 06, 2012, 07:39:49 PM »

Speaking of messages, how do I change the address where I get alerts when someone posts in a thread? http://www.eham.net/user/edit has the address where I want messages sent, yet they still go to another address that I check only occasionally.
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 387


WWW
« Reply #2 on: September 06, 2012, 08:21:30 PM »

Speaking of messages, how do I change the address where I get alerts when someone posts in a thread? http://www.eham.net/user/edit has the address where I want messages sent, yet they still go to another address that I check only occasionally.

I suspect that the forum system is not getting the email address updated - it should.....

Try going into your profile in the menu above and editing your address there.
Logged

George
K5TR
N2MG
Administrator

Posts: 0



« Reply #3 on: September 07, 2012, 04:50:58 AM »

I've clicked "notify" at the top of the Site Talk forum so that I'd be sent notices of new threads, but it has never worked (i.e., I've never gotten any of these notices).  If I click "notify" again, it asks if I want to turn that feature "off" so it appears it knows I want the notices...it's just that I don't get them.

The email addr in my forum profile is correct.

Mike N2MG
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 387


WWW
« Reply #4 on: September 07, 2012, 07:06:45 AM »

I've clicked "notify" at the top of the Site Talk forum so that I'd be sent notices of new threads, but it has never worked (i.e., I've never gotten any of these notices).  If I click "notify" again, it asks if I want to turn that feature "off" so it appears it knows I want the notices...it's just that I don't get them.

mmmm... we need to figure out where they are getting lost on the way to you.

Notifications are working. I have several set up and they work for me.
Logged

George
K5TR
KC0KEK
Member

Posts: 144




Ignore
« Reply #5 on: September 07, 2012, 10:19:14 AM »

I suspect that the forum system is not getting the email address updated - it should.....

Try going into your profile in the menu above and editing your address there.

That did the trick. Thanks!
Logged
N4NYY
Member

Posts: 4820




Ignore
« Reply #6 on: September 08, 2012, 09:46:12 AM »

Hi,
Both me and other users have remarked that it could perhaps have been a bit more noticeable when you get a new message in your inbox. The little [1] is hard to spot for some.
This of course must be balanced against being too intrusive - I imagine there would be much rage if you used the HTML BLINK tag for example.  Grin

Fair point. I have gotten messages very late simply because I do not notice that I have one. Maybe email notification of a pop-up box would be better.
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 0



« Reply #7 on: September 20, 2012, 01:36:35 PM »

I've clicked "notify" at the top of the Site Talk forum so that I'd be sent notices of new threads, but it has never worked (i.e., I've never gotten any of these notices).  If I click "notify" again, it asks if I want to turn that feature "off" so it appears it knows I want the notices...it's just that I don't get them.

The email addr in my forum profile is correct.

Mike N2MG

I dug further.  I went to my forums profile (Yellow tab at top of this page) and checked the "Notifications and Email" (see forums' left menu) and it said I had none set up - no threads and no boards.

So, I went back to the top of SiteTalk and clicked the "Notify" tab and it asked me if I wanted to DISABLE my notifications (funny, the weren't ENABLED according to the Profile page). Anyway, I clicked "OK" then clicked "Notify" again and it now asked if I was sure I wanted to ENABLE, so I clicked "OK" and then I checked my Profile and now "SiteTalk" was listed as a board to which I AM subscribed.  We shall see...
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 0



« Reply #8 on: September 25, 2012, 04:15:40 AM »

OK, new forum threads started on "Sitetalk" send me a notice now.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!