Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Post within last 120 seconds  (Read 5151 times)
W8JI
Member

Posts: 9304


WWW

Ignore
« on: October 25, 2012, 10:07:09 AM »

The "last post from your IP within last 120 seconds" is annoying.  Smiley

When it comes up, I go back and wait. Then I click the post again. Then it says "duplicate post you already posted this". Then I check and it does not appear, so apparently I did not really post it even though eHam thinks I did.

So I just give up.
Logged
K4FMH
Member

Posts: 254




Ignore
« Reply #1 on: October 25, 2012, 10:56:19 AM »

Tom,

I had the same thing happen yesterday....don't understand...since the post never occurred.

Frank
K4FMH
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 127



« Reply #2 on: October 26, 2012, 10:43:45 AM »

test
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 127



« Reply #3 on: October 26, 2012, 10:43:53 AM »

test
Logged
WA2ROK
Member

Posts: 0




Ignore
« Reply #4 on: October 26, 2012, 10:44:25 AM »

test
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 127



« Reply #5 on: October 26, 2012, 10:48:59 AM »

Yup, I just verified that's a bug.

Changed the timeout for subsequent posts to 15 seconds which should be a decent workaround.

Will make a note of the issue.

Mike N2MG

edit: changed timeout to 15sec from 20sec
« Last Edit: October 26, 2012, 10:57:12 AM by N2MG » Logged
AC5UP
Member

Posts: 3836




Ignore
« Reply #6 on: October 26, 2012, 10:51:04 AM »

tset
Logged

Never change a password on a Friday                
N2MG
Administrator

Posts: 127



« Reply #7 on: October 26, 2012, 10:53:49 AM »

One could also make a small tweak to the original post if one were so inclined... again, as a workaround.
Logged
W8JI
Member

Posts: 9304


WWW

Ignore
« Reply #8 on: October 26, 2012, 12:06:40 PM »

One could also make a small tweak to the original post if one were so inclined... again, as a workaround.

No,  that doesn't work.

The problem is eHam thinks you made a post somewhere within the last 120 seconds. Even if it is a different post, doesn't matter.  It stops your entirely new post.

Then, when you wait on the back window, and try to repost after 2 minutes, it says "you already made a post and this is a duplicate". This happens even if I make a whole new post in the clicked "back" window.

A shorter timer might work, because that would stop the initial freeze.

It looks like Mike sees the issue and has changed something. Smiley

 

Logged
W8JI
Member

Posts: 9304


WWW

Ignore
« Reply #9 on: October 26, 2012, 12:07:05 PM »

test
Logged
W8JI
Member

Posts: 9304


WWW

Ignore
« Reply #10 on: October 26, 2012, 12:07:42 PM »

test


It is cured now, thanks Mike.'
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 127



« Reply #11 on: October 26, 2012, 12:26:38 PM »

Quote
This happens even if I make a whole new post in the clicked "back" window.

Oof, that really stinks!

Logged
NK7Z
Member

Posts: 757


WWW

Ignore
« Reply #12 on: October 27, 2012, 06:37:40 AM »

Yup, I just verified that's a bug.

Changed the timeout for subsequent posts to 15 seconds which should be a decent workaround.

Will make a note of the issue.

Mike N2MG

edit: changed timeout to 15sec from 20sec

THANK YOU!
Logged

Thanks,
Dave
For reviews and setups see: http://www.nk7z.net
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!