Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: Prev 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Hissssssss... database glitching?  (Read 7448 times)
W1JKA
Member

Posts: 1806




Ignore
« Reply #30 on: March 12, 2013, 07:00:45 AM »

    Got the snakes first thing this morning again but I just hit the(eHam.net home) in upper left corner and everything is back to normal.This only happens at initial check in,when I go back to site thruout the day everything is normal.
Logged
N2MG
Administrator

Posts: 0



« Reply #31 on: March 12, 2013, 07:05:37 AM »

No need to reinstall anything.  Maybe clearing your cache/history might help.

I realize it's annoying for now, but the problem should clear itself up as time goes on. 

-Mike
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 387


WWW
« Reply #32 on: March 12, 2013, 07:25:59 AM »

No need to reinstall anything.  Maybe clearing your cache/history might help.

I realize it's annoying for now, but the problem should clear itself up as time goes on. 

-Mike

Yes - it is on our end. It does not appear to be remote cache related.  We are still unclear as to what is causing the issue and due to several unrelated events all happening in the last week we have made several changes so working out where the issue is coming from is proving to be difficult. I am in Texas and the other person is in California and neither of us can get the site to do this for us making it even harder to figure out what is going on or if we have been able to affect the behavior.

Thank you for the reports here because at the moment that is about the only feedback we have.
Logged

George
K5TR
K1CJS
Member

Posts: 6055




Ignore
« Reply #33 on: March 12, 2013, 08:29:10 AM »

Just came back to the site, and from what I can tell right now, the problems have stopped.  I'll report again tomorrow or the next day.
Logged
K1CJS
Member

Posts: 6055




Ignore
« Reply #34 on: March 13, 2013, 04:31:01 AM »

Well, it's the next day   Grin  and there aren't any problems that have recurred.  73!
Logged
KE5JPP
Member

Posts: 0




Ignore
« Reply #35 on: March 13, 2013, 04:47:36 AM »

No problems today.
Logged
AA4PB
Member

Posts: 12975




Ignore
« Reply #36 on: March 13, 2013, 05:18:14 AM »

No problems here yesterday - on either computer/internet connection.
Logged
W1JKA
Member

Posts: 1806




Ignore
« Reply #37 on: March 13, 2013, 07:08:20 AM »

  Snakes back into hibernation,no problem today either.
Logged
N3OX
Member

Posts: 8847


WWW

Ignore
« Reply #38 on: March 13, 2013, 07:28:07 AM »

No problem today here either.
Logged

73,
Dan
http://www.n3ox.net

Monkey/silicon cyborg, beeping at rocks since 1995.
AC4RD
Member

Posts: 1235




Ignore
« Reply #39 on: March 13, 2013, 09:05:17 AM »

I look at eham.net pretty much every day, and I never DID see any of those snakes.

I'm a bit disappointed.         Wink
Logged
Pages: Prev 1 2 [3]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!