Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Yaesu FT-1900r - two buttons not working  (Read 1626 times)
KK4DIZ
Member

Posts: 1




Ignore
« on: March 25, 2013, 07:24:03 AM »

Hello!
I'm wondering if any owners of FT-1900r radio had the similar problem:

I've been using radio with no problems for about year and a half, but couple of days ago I noticed that I can no longer switch from channel mode into VFO mode by using [D/MR] button. Corresponding button on the microphone does not work either.  After examining all the buttons, I noticed that [SET/Mhz] button is no longer available as well.  All other functionality and buttons are operational.

I did send question to Yaesu, but still wanted to try forum, just in case.

Thanks!
Logged
K0ECW
Member

Posts: 24




Ignore
« Reply #1 on: March 25, 2013, 05:54:04 PM »

Perform a Microprocessor Resetting. Page 68 of the manual will tell you how.
Logged
W5ER
Member

Posts: 74




Ignore
« Reply #2 on: March 28, 2013, 05:09:22 PM »

Is it possible that you have it locked. I failed to get expected response to push button selection on my FT-8900 turned out I had the darn thing locked down.  It happens.

Hope you find a easy, simple fix.
Ed W5ER
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!