Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: Prev 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Can't post  (Read 5216 times)
KE5TJT
Member

Posts: 56




Ignore
« Reply #15 on: February 23, 2014, 03:13:58 PM »

It's a sickening feeling when it happens, because private messages don't work either. So you're like ok what do I do now?
Logged
KI6LZ
Member

Posts: 559




Ignore
« Reply #16 on: February 23, 2014, 03:16:51 PM »

Get on the radio and call CQ. What else?
Logged
KR4BD
Member

Posts: 215




Ignore
« Reply #17 on: February 23, 2014, 07:12:57 PM »

I responded to a post about QSL choices earlier this evening in the DXing area.  When I posted my comment, that entire subject about your preference of QSLing including all the other comments DISAPPERED completely.  Did I "blow up" that topic?  I am using Safari on my iPad....
Logged
W8JI
Member

Posts: 9304


WWW

Ignore
« Reply #18 on: February 25, 2014, 09:40:36 AM »

Re: K7MEM

 I'm on an old Lenovo T60 Think Pad Windows XP with no virus protection and probably a 1,000 or more cookies still in the oven, no problems posting (this will be 3rd one today).Can't help but think your problem is an intermitent glich with your ISP.

It seems that I am/was not the only one having these problems, so I doubt that it is my ISP. I have had ISP issues in the past, but that's usually when they hose up the DNS. A reboot of the modem fixes that. The error we were getting appeared to be coming from the "Simple Machines" forum software.

I would try to post something several times. Each time it would refuse. Then I would come back later and it would work flawlessly. Then, figuring everything is fixed, I would move to another section and the error would come back.

But, it might have cleared up now because, I haven't had any problems for a while.



Me too.

Now it all seems to be working consistently.
Logged
K5TR
Administrator

Posts: 385


WWW
« Reply #19 on: February 25, 2014, 09:53:13 AM »

Sorry for the issues - this should have been fixed late saturday night.

Logged

George
K5TR
Pages: Prev 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!