Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sky Command Audio Issues  (Read 7239 times)
N7KFD
Member

Posts: 39




Ignore
« on: February 08, 2014, 02:56:46 PM »

I'm looking for someone who has experience with Kenwood's Sky Command setup. I'm running a TS-480SAT with a TH-D7 through a TM-D710. I can key the 480 but I can't hear the 480's audio in the D7 (after pressing 2) and audio is not getting from the D7 to the 480. I built the cables myself and have triple checked them to make sure they are correct, I just can't seem to find the problem.

Thanks in advance,
Jim
N7KFD
Logged
N7KFD
Member

Posts: 39




Ignore
« Reply #1 on: February 10, 2014, 09:22:42 PM »

If anyone has this problem in the future here is a link to a web site http://www.tigertronics.com/sl_wirebm.htm that has a better picture of the mic connector which makes it easier to figure out what pair you need in the ethernet cable. If you're using a standard cable its Blue and Green/White.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!