Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Help getting FT-950 with LP Pand and IF stage working  (Read 853 times)
W7ARX
Member

Posts: 431




Ignore
« on: May 07, 2014, 03:27:54 AM »

Recently hooked up the FT-950 with the IC-2000 board installed, running HRD and Power SDR IF Stage (and EMU0202 sound card) and not seeing or hearing any signals off the radio thru the set up or any display.  Can any one share some of the settings you might have arranged on your set up?  Ask me what field has what and I can pass it along. Likely, this is a set up issue and not something in the IF-2000 (LP Pan was reconfigured for the 950 from my 1000 that was being used previously and it worked fine (Didn't need any IF-2000 with the FT-1000 series radio)).

Appreciate any help.
Logged
W7ARX
Member

Posts: 431




Ignore
« Reply #1 on: May 07, 2014, 03:55:21 AM »

Also, is there any way to determine if the IF-2000 is not properly functioning?  One would think out of the box would be fine but you never know....
Logged
W7ARX
Member

Posts: 431




Ignore
« Reply #2 on: May 07, 2014, 06:37:55 PM »

Got no responses.  Ended up figuring it out myself.

You can delete this forum topic if you wish.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!