Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

donate to eham
   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Yaesu FT1000D no Audio issue  (Read 300 times)
K9NRA
Member

Posts: 11




Ignore
« on: November 24, 2017, 09:29:08 AM »

Went to use my FT1000D after it being off and unhooked for approx. 3 weeks, now I have no audio out of internal speaker or external speaker. Can hear the tone from SPOT button and band changes just fine, no problems with receive signals on several bands, just no receive audio out. Squelch is set to min, AGC to fast or slow doesn't affect the lack of sound. Any thoughts?
Logged
KB1MIQ
Member

Posts: 7




Ignore
« Reply #1 on: November 25, 2017, 09:33:18 AM »

I won't be much help, but I'll give it a shot.  Look at the external speaker jack and the head phone jack.  If they have a problem, they can cut off the audio.  Also, though it's less likely, look around for a potential short that could cause the audio board to think there is a speaker or phone set plugged it.  If you have one of those fancy table top mics, check to see if there is a mute circuit on it.    Double check your front panel switches to be sure the radio is in the correct receive line up.  Sorry, best I can do.  Don't know your rig, just covet it !  Good luck...
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!