Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

donate to eham
   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: AGWPE/WinPack on Windows XP  (Read 2716 times)
KL7FG
Member

Posts: 5




Ignore
« on: October 04, 2002, 11:56:26 AM »

Hello,
Anyone having a problem getting AGWPE v2002.1 and
WinPack v6.70 working on Windows XP? I've tried to
get it working on two different computers running
XP without success. I get a message:
"Failed to find the AGW Packet Engine. The Packet
Engine support has not been initilised."
Last night a fellow Ham and I tried to get it working
on his laptop running Windows ME. Same problem.
I have had success getting AGW and WinPack to work on W-95 and W-98. Does anyone know of a way to get both to work on Windows XP and ME.
Thanks in advance for you help.
Larry
Logged
K0HZI
Member

Posts: 470




Ignore
« Reply #1 on: October 07, 2002, 07:45:34 AM »

Try a uninstall and install the most recent version.
Logged
K0HZI
Member

Posts: 470




Ignore
« Reply #2 on: October 15, 2002, 05:53:44 PM »

SV2AGW is building a new driver for Windows XP.  Check  his suite in about a week or so for a update.
Logged
K0HZI
Member

Posts: 470




Ignore
« Reply #3 on: October 18, 2002, 09:23:27 PM »

SV2AGW now said may be a while on Windows XP. He said he is very busy with his job. See the Yahoo group site for discussion: http://groups.yahoo.com/group/SV2AGW/
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!