Call Search
     

New to Ham Radio?
My Profile

Community
Articles
Forums
News
Reviews
Friends Remembered
Strays
Survey Question

Operating
Contesting
DX Cluster Spots
Propagation

Resources
Calendar
Classifieds
Ham Exams
Ham Links
List Archives
News Articles
Product Reviews
QSL Managers

Site Info
eHam Help (FAQ)
Support the site
The eHam Team
Advertising Info
Vision Statement
About eHam.net

donate to eham
   Home   Help Search  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: TS-700SP Counter Issue  (Read 6349 times)
WB8VTW
Member

Posts: 3




Ignore
« on: August 01, 2014, 08:55:00 AM »

Time to restore the beast. Seems to RX and TX ok. I noticed the digital display only showed 14 in the proper position. (14n.nnn) I removed the counter board and re-soldered the connector pins. Now I have 14n.xxx where the 4-7 is missing in the 3rd position. I believe the first 3 number positions are fixed with the 3rd position controlled by the band/frequency switch. Any input on the missing 3rd position?

(n-not lit and x=lit and correct value.

Thank you for reading.
Logged
KE4DRN
Member

Posts: 3746




Ignore
« Reply #1 on: August 01, 2014, 05:21:30 PM »

Hi Ken,

I don't have that model but please join other TS-700 fans,
lots of good info.

https://groups.yahoo.com/neo/groups/TS-700/info

73 james
Logged
WB8VTW
Member

Posts: 3




Ignore
« Reply #2 on: August 25, 2014, 09:30:07 AM »

Joined, asked same question, no reply there either.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!